Interfaţa Gmail primeşte o actualizare care simplifică sortarea mesajelor

30.05.2013
Interfaţa Gmail primeşte o actualizare care simplifică sortarea mesajelor

Google a anunţat ieri o actualizare pentru popularul său serviciu Gmail, modul nou de organizare a diferitelor tipuri de mesaje şi interfaţa nouă urmând să ajungă în cadrul serviciului Web şi a aplicaţiilor pentru Android şi iOS în perioada imediat următoare.

În noua interfaţa Gmail, utilizatorul va putea sorta mesajele în funcţie de tipul acestora şi le va putea organiza pe categorii, fiecare dintre acestea primind un tab nou. Pe lângă Inbox-ul principal, Gmail va oferi un număr de încă maxim patru taburi pentru mesajele trimise de reţelele de socializare precum Google+ sau YouTube, pentru mesajele cu caracter comercial, pentru actualizările zborurilor de avion, coletelor sau confirmărilor bancare şi pentru  mesajele trimise de forumurile de discuţii.

Acest mod de lucru nu este o noutate pentru utilizatorii avansaţi ai serviciului Gmail, fiind o actualizare a vechiului Smart Labels, care a fost disponibil în Beta Labs de mai bine de doi ani. Disponibilă acum tuturor, noua interfaţa va oferi sortarea automată a mesajelor, mutarea lor între taburi, setarea unor adrese de mail care vor ajunge mereu într-o anumită categorie sau mutarea în Inbox-ul principal. Cei care nu sunt mulţumiţi de această schimbare vor putea reveni oricând la interfaţa obişnuită.

Atât versiunea Web cât şi aplicaţiile pentru Android şi iOS vor fi actualizate la noul mod de lucru şi prezentare în săptămânile care urmează.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Recomandare video