Kaspersky a lansat pachetele Anti-Virus şi Internet Security 2012

Kaspersky a lansat pachetele Anti-Virus şi Internet Security 2012

Kaspersky Anti-Virus şi Internet Security 2012 sunt două pachete de securitate ce promit o protecţie eficientă a calculatoarelor, mulţumită noilor algoritmi şi a tehnologiei hibride folosite la monitorizarea activităţilor şi comportamentelor aplicaţiilor.

Tehnologia hibridă presupune monitorizarea locală şi „in the cloud”. Aceasta din urmă presupune verificarea prin Internet a diverselor semnături şi comportamente analizate în prealabil de laboratoarele Kaspersky.

Versiunile de evaluare ale ambelor pachete pot fi descărcate gratuit de pe site-ul Kaspersky Romania.

Kaspersky Internet Security 2012

Pachetul Kaspersky Anti-Virus 2012 costă 39,95$ şi oferă o licenţă pentru un calculator, valabilă un an. Kaspersky Anti-Virus 2012 este nucleul de securitate al PC-ului tău, care oferă protecţie în timp real împotriva celor mai recente ameninţări informatice. Lucrează discret, utilizând o scanare inteligentă şi actualizări mici şi frecvente, în timp ce te protejează proactiv împotriva ameninţărilor informatice cunoscute şi emergente.

Kaspersky Internet Security 2012 are un preţ de 59,95$. Licenţa, ca şi în cazul versiunii Antivirus, este tot pentru un calculator, vreme de un an. Kaspersky Internet Security 2012 furnizează protecţie premium împotriva viruşilor, troienilor, spam-ului, hackerilor şi nu numai. Noua abordare hibridă de vârf a securităţii digitale îmbină tehnologiile inovatoare cloud cu protecţia antivirus avansată, pentru a obţine cea mai rapidă viteză de reacţie la atacurile informatice din ce în ce mai complexe.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News