Laptopurile cu sistem Chrome OS primesc acces la aplicaţii de Android începând de astăzi

19.05.2016
Laptopurile cu sistem Chrome OS primesc acces la aplicaţii de Android începând de astăzi

Promis de ceva timp, accesul în magazinul de aplicaţii Google Play este oferit începând de astăzi şi portabilelor cu sistem Chrome OS, punând la dispoziţia utilizatorilor o selecţie mult diversificată de aplicaţii destinate platformei Android.

Anunţul făcut cu ocazia conferinţei Google I/O 2016 ar putea face din laptopurile cu sistem Chrome OS o alegere mai tentantă decât până acum, accesul la aplicaţii de Android pe o platformă desktop permiţând folosirea acestor dispozitive ca alternativă pentru tabletele sau telefoanele cu Android.

În susţinerea acestei iniţiative Google nu doar că a furnizat participanţilor la conferinţa I/O instrucţiuni clare, ci şi portabile Chrome OS pe care să experimenteze.

Android şi Chrome OS vor fi unificate într-un singur sistem de operare

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult