Microsoft închide Sunrise, una dintre cele mai frumoase şi apreciate aplicaţii pentru calendar

12.05.2016
Microsoft închide Sunrise, una dintre cele mai frumoase şi apreciate aplicaţii pentru calendar
Sunrise, una dintre cele mai apreciate şi frumoase aplicaţii de calendar, va fi închisă de Microsoft, la un an după ce gigantul software a preluat firma care o dezvoltă. Anunţul nu este chiar suprinzător, deoarece Microsoft a anunţat anul trecut că va încorpora tehnologia din Sunrise în aplicaţia mobilă Outlook. 
 
Citeşte şi: Microsoft pregăteşte ecranul touch predictiv, care iniţiază comanda următoare înainte să-i atingi suprafaţa
 
Sunrise va înceta să funcţioneze la sfârşitul lunii august a acestui an pentru cei care o vor păstra instalată pe telefoane. Aplicaţia va dispărea din App Store în următoarele zile, iar acelaşi lucru se va întâmpla şi cu versiunea pentru Android. 
 
„Nu mai putem actualiza aplicaţia Sunrise. Nu vor mai fi adăugate noi funcţii. Nu vor mai fi remediate problemele”, au scris dezvoltatorii aplicaţiei într-o notă către utilizatori.
 
 
Microsoft a anunţat că tehnologia Sunrise va fi încorporată în aplicaţiile Outlook pentru Android şi iOS. Compania a îmbunătăţit permanent funcţia de calendar din aplicaţie. Luna trecută a fost adăugat suport pentru Facebook, Evernote şi Wunderlist.
 
Aplicaţia Sunrise a fost lansată în 2012 şi a atras rapid recenzii pozitive, graţie interfeţei curate şi caracteristicilor oferite. 
 
Din fericire, pentru cei care doresc o aplicaţie de calendar de sine stătătoare, există alternative excelente. Una dintre acestea este Cal, disponibilă gratuit pentru Android şi iOS. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult