Patriarhul Kirill din Rusia, cel mai mare „expert” în securitate informatică

05.06.2017
Patriarhul Kirill din Rusia, cel mai mare „expert” în securitate informatică

Guvernele şi companiile din străinătate şi din România s-au confruntat cu atacul informatic produs cu ajutorul programului WannaCry. Pentru a combate ameninţarea, computerele au fost actualizate la zi şi au fost implementate noi soluţiilor de securitate. Însă, Rusia a descoperit o metodă diferită de a se proteja de atacurile informatice: apa sfininţită.

 

Patriarhia Bisericii Ortodoxe din Rusia este considerată una dintre cele mai importante instituţii din ţară. Patriarhul Kirill din Moscova deţine aceeaşi putere precum Papa şi colaborează cu preşedintele Vladimir Putin, informează Descopera.ro.

O imagine publicată pe o reţea de socializare a devenit virală deoarece în aceasta poate fi observat patriarhul în timp ce sfinţeşte computerele Ministerului de Afaceri Interne. 

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video