Periscope, lansat şi în versiune pentru Android

Periscope, lansat şi în versiune pentru Android

Periscope, aplicaţia care îţi permite să urmăreşti sesiuni live stream şi să transmiţi propriile clipuri video către utilizatori din lumea întreagă este disponibilă acum şi în versiune pentru Android.

Aplicaţia păstrează cam toate funcţiile disponibile în ediţia pentru iOS, cum ar fi suport pentru salvarea sesiunilor live stream pentru vizionare ulterioară şi opţiunea pentru a sesiuni live stream private.

Specific versiunii pentru Android, Periscope poate emite alerte atunci când unul dintre prietenii abonaţi la canalul nostru este detectat online, a distribuit o transmisiune, sau alţi utilizatori se abonează la canalul său.

 

Transmisiunile pot fi salvate şi fără a fi necesară încărcarea unui fişier, economisind astfel conexiunea la internet. În plus, dacă în timpul vizionării unei transmisiuni este recepţionat un mesaj text sau preluat un apel telefonic, aplicaţia va afişa un buton pentru reluarea transmisiunii direct în bara de notificări.

Comparat versiunii pentru iOS, aplicaţia Periscope for Android vine cu o interfaţă adaptată la conceptul Material Design, suportând comenzi swipe pentru comutarea între tab-urile deschise. Disponibilă gratuit în magazinul Play Store, aplicaţia Periscope poate fi instalată doar pe dispozitive care folosesc versiunea Android 4.4, sau mai nouă.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult