PokeDoctor, aplicaţia care te anunţă când sunt Pokemoni în apropiere fără să ai jocul deschis

27.07.2016
PokeDoctor, aplicaţia care te anunţă când sunt Pokemoni în apropiere fără să ai jocul deschis

Activitate principală pentru utilizatorii Pokemon Go, explorarea străzilor oraşelor în căutare de Pokemoni ar putea deveni mult mai puţin implicată cu ajutorul PokeDoctor.

Luând rolul de radar pentru descoperirea automată a personajelor Pokemon, PokeDoctor rulează ca aplicaţie de fundal pe telefonul mobil, emiţând mesaje de notificare atunci când un Pokemon este detectat în vecinătate. Pe lângă faptul că nu mai trebuie să urmărească în permanenţă harta redată pe ecranul telefonului mobil, jucătorii care folosesc PokeDoctor au şi avantajul unei raze de detecţie duble comparat aplicaţiei oficiale.

Pokemon Go

Atunci când un Pokemon este detectat, PokeDoctor arată locaţia acestuia pe hartă, precum si durata de timp rămasă la dispoziţie pentru prinderea sa.

Disponibilă gratuit, aplicaţia PokeDoctor are şi o versiune plătită, care pentru 2.99 dolari oferă în plus o funcţie de filtrare pentru excluderea monstruleţilor mai puţin valoroşi.

Creatorii Pokemon Go fac schimbări semnificative pentru a menţine interesul pentru joc ridicat

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult