Samsung Galaxy S24 ar putea beneficia de 7 ani de actualizări software

15.01.2024
Samsung Galaxy S24 ar putea beneficia de 7 ani de actualizări software

Noi informații sugerează faptul că noua serie de telefoane Samsung Galaxy S24 ar putea primi actualizări de software pentru o perioadă de 7 ani de la lansare.

Lansarea oficială a noii serii de smartphone-uri Samsung Galaxy S24 va avea loc săptămâna aceasta. Totuși, până vom face cunoștință oficial cu noile dispozitive, un nou set de leak-uri alimentează nerăbdarea fanilor.

Android Headlines susține că are acces la unele imagini promoționale oficiale pentru seria Galaxy S24, care dezvăluie detalii despre noua politică de actualizare și detalii despre Galaxy AI. Samsung ar putea să ofere, la fel ca Google, 7 ani de actualizări software pentru seria Galaxy S24.

Acest lucru însemnă că ne putem aștepta ca seria Galaxy S24 să primească actualizări până la Android 21. De asemenea, această veste ar putea însemna că telefoanele vor primi șapte ani de actualizări de securitate de la companie pentru a ține pasul cu cele mai recente versiuni Android.

Samsung Galaxy S24 va fi lansat în curând

Până acum, Google a fost singurul OEM care a oferit șapte actualizări mari Android cu gama sa Pixel 8. Nu este clar dacă noua politică de actualizare a Samsung se va extinde la toate viitoarele modele Galaxy și la telefoanele lansate mai recent, cum ar fi seria Galaxy S23.

Pe lângă informația legată de perioada mai lungă în care noile telefoane vor primi actualizări, zvonurile vorbesc și despre posibilitatea introducerii unor planuri tarifare pentru funcțiile AI disponibile pe Galaxy S24. Se pare că noua gamă de telefoane va fi infuzată cu Samsung Galaxy AI, care să permită funcții precum Live Translate și instrumente de editare foto asemănătoare celor regăsite pe telefoanele Pixel.

Samsung se pregătește să lanseze mult-așteptata serie Galaxy S24 la evenimentul Unpacked 2024, programat pe 17 ianuarie. Evenimentul anual va avea loc la SAP Center din San Jose, California, și va fi transmis în direct pe Samsung.com, Samsung Newsroom și canalul YouTube al Samsung, începând cu ora 23:30.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult