Samsung lansează OneUI 5.1 pentru Galaxy S22 și Flip4/Fold4 chiar acum! UPDATE

13.02.2023
Samsung lansează OneUI 5.1 pentru Galaxy S22 și Flip4/Fold4 chiar acum! UPDATE

UPDATE: Se pare că Samsung nu va aștepta până săptămâna viitoare pentru lansarea OneUI 5.1 pe Galaxy S23. Telefoanele deja au început să primească actualizarea de software. Pachetul OTA are 2 GB și va veni pe toate telefoanele în viitorul apropiat. Iată lista completă de modificări:

Samsung a dezvăluit când va începe lansarea OneUI 5.1 și pe dispozitive care nu fac parte din seria Galaxy S23. Modelele din noua gamă de flagship-uri includ noul software preinstalat din fabrică, însă modelele din gama high-end de anul trecut, Galaxy S22, nu vor aștepta mult pentru a primi acest update. Se pare că primii care vor începe să primească update-ul vor fi cei din America de Nord, spre finalul lunii februarie.

Galaxy S22 și modelele pliabile din 2022 vor primi rapid software-ul de pe seria S23

Toți cei care au telefoane pe regiune America sau Canada dintre modelele Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, Galaxy Z Fold4 și Galaxy Z Flip4 vor începe să primească notificări de update începând cu data de 22 februarie. Cel mai probabil, pe plan internațional, OneUI 5.1 va debuta pe toate aceste dispozitive în săptămânile de după această lansare.

Samsung ne-a obișnuit în ultimii câțiva ani cu actualizări foarte rapide de software, în special pentru flagship-urile din generațiile recente, dar și pentru telefoane din gama mid-range Galaxy A.

Samsung-One-UI-5

Update-ul OneUI 5.1 este însă unul minor în comparație cu altele. Deja OneUI 5.0 era destul de recent și a fost cel care a adus Android 13 pe dispozitivele Samsung. Noul update 5.1 vine cu mici modificări de interfață la nivelul câtorva aplicații preinstalate, o scurtătură către Camera RAW direct din aplicația de cameră, posibilitatea de a partaja albume cu membrii familiei în Galerie și posibilitatea de a decupa obiecte din fotografii cu o simplă apăsare pe ecran.

Informațiile au fost publicate pe site-ul Fido, un operator telecom din Canada, care listează modelele S22 și Fold4/Flip4 în tabelul dispozitivelor Samsung care urmează să fie actualizate. Cel mai probabil, toți operatorii din regiune lucrează pe același program de lansări, iar modelele libere de rețea ar putea primi update-ul simultan, deși anterior astfel de dispozitive erau actualizate chiar înainte.

sursa: SamMobile

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult