Seria Samsung Galaxy S6 primeşte, în sfârşit, actualizarea Nougat

09.03.2017
Seria Samsung Galaxy S6 primeşte, în sfârşit, actualizarea Nougat

Samsung a dat drumul la actualizarea Android 7.0 Nougat pentru seria Galaxy S6. Utilizatori din mai multe ţări europene, printre care Germania, Italia, Marea Britanie, Austria şi Elveţia, au început să primească actualizarea pe Galaxy S6 şi Galaxy S6 edge. 

 

Chiar dacă Samsung a trimis Android 7.0 Nougat (firmware G925FXXU5EQBG )pentru seria Galaxy S6 la operatorii telecom, acest lucru nu înseamnă că aceştia îi vor da drumul imediat către utilizatorii finali. Companiile precum Orange sau Vodafone vor testa la rândul lor firmware-ul şi vor integra în el propriile aplicaţii, logo-uri şi alte tipuri de conţinut (precum home page-ul enervant din browser), pentru telefoanele blocate în reţea.

Potrivit SamMobile, Nougat pentru Galaxy S6 are o dimensiune de 1,3 GB şi include o nouă interfaţă, numită Grace UX.

 

 

Samsung a vrut să dea drumul la Nougat pentru seria Galaxy S6 la sfârşitul lunii februarie, dar au apărut erori care au trebuit remediate în ultimul moment. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult