Skype 6.0, actualizat cu integrare Facebook, mesagerie extinsă şi o interfaţă nouă

25.10.2012
Skype 6.0, actualizat cu integrare Facebook, mesagerie extinsă şi o interfaţă nouă

Microsoft a anunţat că aplicaţia Skype va fi actualizată pentru a beneficia de interfaţa nouă adusă de Windows 8 şi Windows RT şi, în intervalul rămas până la lansarea de vineri a acestui produs, a actualizat şi versiunile pentru versiunile actuale de Windows şi OS X.

Skype 6 aduce ca noutăţi integrarea Facebook şi Microsoft Account, făcându-le viaţa mai uşoară celor care vor să folosească cât mai puţine conturi de autentificare. Odată cu această integrare, modulul de mesagerie text se va integra şi cu conturile prietenilor de pe Windows Live Messenger, Outlook.com sau Hotmail.com, Microsoft integrând astfel produsul care a făcut obiectul uneia dintre cele mai costisitoare achiziţii din istoria sa cu propriile servicii.

Interfaţa a primit o actualizare, aceasta oferind un aspect ceva mai plat, o aranjare a conţinutului ceva mai aerisită şi ferestre separate pentru conversaţii. Utilizatorii OS X se pot bucura şi de suportul Retina Display pentru noile MacBook Pro, iar conaţionalii noştri de o localizare actualizată pentru limba română.

Versiunile pentru platformele mobile iOS şi Android voi fi şi ele actualizate, însă compania nu a oferit o dată concretă de lansare.

Dowloadn Skype 6.0

O nouă interfaţă pentru Skype

Urmărește Go4IT.ro pe Google News