SwiftKey adaugă teme Material Design pentru Android 5.0

SwiftKey adaugă teme Material Design pentru Android 5.0

Disponibile şi pentru telefoane pe care încă nu rulează versiunea Android Lollipop, noile teme pentru tastatura SwiftKey vin asortate cu aplicaţiile de Android adaptate la interfaţa Material Design.

Disponibilă gratuit, tastatura SwiftKey pentru dispozitive cu Android vine cu propriul set de teme preinstalate, urmând ca utilizatorii care doresc mai multă diversitate să instaleze contra cost teme de interfaţă suplimentare, vizitând magazinul Theme Store accesibil chiar din interfaţa aplicaţiei. Disponibile pentru suma de 0.99dolari, temele achiziţionate pot fi utilizate pe toate dispozitivele Android deţinute, atât timp cât acestea sunt asociate unui singur cont de utilizator Google.

Fără pretenţia de a duplica tastatura standard din versiunea Android 5.0, noile teme de interfaţă promit o experienţă vizuală similară ce poate fi gustată fără să mai aşteptăm pachetele de actualizare la noua versiune de Android.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult