Topul aplicaţiilor de dating pe care sunt mai multe femei decât bărbaţi

03.06.2016
Topul aplicaţiilor de dating pe care sunt mai multe femei decât bărbaţi
De multe ori bărbaţii care nu au folosit încă aplicaţii de dating spun că nu îşi fac cont deoarece acestea sunt dominate de persoane de acelaşi sex. Însă, în realitate nu este aşa. Sunt multe aplicaţii populare de acest fel care au mai mulţi utilizatori femei decât bărbaţi, potrivit unui sondaj realizat de SurveyMonkey Intelligence.
 
Citeşte şi: Motivul pentru care nu ai succes pe Tinder sau Badoo şi ce poţi face pentru a schimba asta 
 
Trebuie precizat, însă, că este posibil ca multe dintre conturile care par a fi de femei să fie de fapt boţi care promovează diverse servicii pentru adulţi. Totuşi, în unele cazuri procentul femeilor de pe platforme este mult mai mare decât al bărbaţilor. 
 
Din top trei aplicaţii de dating cu un procent mai mare de femei decât de bărbaţi fac parte Christian Minge, Coffee Meets Bagel şi eHarmony. În aplicaţii mai populare, precum OKCupid sau Tinder, procentul bărbaţilor este mai mare. 
 
 
Sondajul a aflat şi care sunt aplicaţiile cu care utilizatorii interacţionează zilnic. Aici, din top trei fac parte Grindr, happn şi POF. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult
Recomandare video