WhatsApp are acum și aplicație dedicată pentru Windows, disponibilă pentru download

17.11.2021
WhatsApp are acum și aplicație dedicată pentru Windows, disponibilă pentru download

Încă aflată la etapa de testare, aplicația WhatsApp pentru Windows este disponibilă pentru download pe Windows Store.

La fel ca și restul aplicațiilor listate pe Windows Store, versiunea WhatsApp pentru Windows este bazată pe Universal Windows Platform (UWP), noul format dezvoltat de Microsoft pentru aplicații Windows. Asta înseamnă că noul client WhatsApp dispune de integrare completă cu sistemul de notificări Windows, precum și o interfață adaptabilă la diferite formate de ecran, începând cu tablete și laptopuri compact, până la televizoare și PC-uri echipate cu monitoare de mari dimensiuni.

Totodată, aplicația dispune de o nouă funcție writing pad și suport pentru conectarea de pe dispozitive multiple, ceea ce înseamnă că nu vei avea nevoie de smartphone pentru a accesa de pe PC contul tău de WhatsApp. În plus, conversațiile începute pe PC vor putea fi continuate pe smartphone și vice-versa, aplicația asigurând sincronizarea automată a istoricului de mesaje.

WhatsApp Desktop Windows

Aflată la stadiul de testare, actuala versiune WhatsApp Desktop ar putea să aibă încă unele bug-uri de rezolvat, sau chiar funcții lipsă, însă tot oferă o experiență de utilizare mai bună decât ce putem avea la conectarea prin interfața web.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News