WhatsApp va putea diferenția apelurile ratate în modul DND

01.10.2022
WhatsApp va putea diferenția apelurile ratate în modul DND

Rezolvând încă o problemă pentru utilizatorii foarte activi, WhatsApp va trata diferit apelurile la care nu ai răspuns, de cele pierdute pentru că ai avut setată opțiunea DND (Do Not Disturb).

Recunoscând diferența între apelurile la care nu ai răspuns din varii motive și cele pe care le-ai blocat intenționat prin bifarea setării DND, WhatsApp pregătește o funcție care va informa în mod separat utilizatorii despre apelurile pierdute pe durata folosirii opțiunii Do Not Disturb.

Idea este că, mai ales în cazul utilizatorilor foarte activi pe WhatsApp, apeluri importante venite în momentele când pur și simplu nu poți răspunde ar putea ajunge să se piardă printre multe alte apeluri ignorate în restul timpului. Astfel, apelurile blocate automat în aplicație vor fi clar diferențiate de restul apelurilor pierdute, eliminând astfel orice sursă de confuzie.

Deocamdată noua funcție pentru anunțarea apelurilor pierdute în modul DND se află la faza de testare, fiind disponibilă doar pentru un grup restrâns de utilizatori, urmând să fie activată pentru toți utilizatorii WhatsApp în viitorul apropiat.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult