WhatsApp Web, disponibil acum şi pentru utilizatorii iPhone

20.08.2015
WhatsApp Web, disponibil acum şi pentru utilizatorii iPhone

Lansat în luna ianuarie pentru platformele Android, Windows Phone şi BlackBerry, serviciul WhatsApp Web a fost până acum absent de pe dispozitivele Apple, aparent, din cauza unor ˝limitări specifice platformei iOS˝.

Între timp serviciul de mesagerie achiziţionat de Facebook în anul 2012 contra sumei record de 19 miliarde dolari a continuat să crească în popularitate, ajungând în luna aprilie să numere 800 milioane utilizatori activi. Extinderea către platforma iOS va da cu siguranţă un nou imbold, utilizatorii de telefoane iPhone putând acum să-şi sincronizeze conturile şi sesiunile de chat prin WhatsApp Web.

WhatsApp Web, disponibil acum şi pentru utilizatorii iPhone

Extinderea suportului la dispozitive iOS este menţionată deja în pagina WhatsApp Web, însă versiunea actualizată va ajunge treptat la utilizatorii de iPhone. Între timp, WhatsApp a adăugat suport şi pentru telefoane mobile din seria Nokia S40 şi S60.

În ciuda faptului că se bucură de un număr foarte mare de utilizatori la nivel global, Whats App încă se află în urma unor competitori ca WeChat, KakaoTalk şi Line, foarte populari în rândul utilizatorilor din China Coreea de Sud şi Japonia. Teoretic, extinderea suportului pentru sincronizare prin WhatsApp Web şi către utilizatorii de telefoane Apple ar trebui să ajute la reducerea acestui decalaj.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult