Există legătură între mărimea bărbăției și mașinile sport? Un nou studiu are răspunsul

08.02.2023
Există legătură între mărimea bărbăției și mașinile sport? Un nou studiu are răspunsul
Foto: Profimedia Images

Se spune despre bărbații care conduc mașini sport scumpe că aleg astfel de vehicule deoarece au organul sexual mic. Un nou studiu, realizat de Departamentul pentru Psihologie Experimentală din cadrul University College London, a încercat să afle dacă mitul este adevărat sau nu.

La cercetare au participat 200 de bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 74 de ani.

Citește și: Studiu: Care sunt șoferi mai siguri, utilizatorii de iPhone sau Android?

Cercetătorii susțin că există, aparent, o legătură între mărimea penisului și automobilele conduse de bărbați. Între-adevăr, cei care cred că au organul sexual mai mic decât media tind să aleagă mașini sport scumpe.

Pentru experiment, unii participanți au fost făcuți să creadă că au un penis mai mic decât media, iar alții mai mare, prin furnizarea de informații false despre dimensiunea medie a organului sexual. Unora li s-a spus că media este de 18 cm, iar altora că este de 10 cm.

Apoi, bărbații au fost puși să ofere note unor mașini.

Citește și: Tesla Model S este mașina de lux pe care oamenii și-o doresc mai mult decât un Rolls-Royce Phantom

Cei cu vârsta mai mare de 30 de ani care credeau că nu sunt foarte bine dotați și-au arătat preferința, majoritatea, pentru mașini sport puternice.

Potrivit aceluiași studiu, alți factori care pot afecta negativ stima de sine (finanțele personale, starea de sănătate etc.) nu sporesc dorința bărbaților de a deține bolizi.

Realizatorii studiului notează că producătorii de mașini de lux puternice nu vor dori să recunoască legătura dintre dimensiunea penisului și mașinile lor.

Sursa: NZ Herald

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult