Un tânăr din Australia a murit după ce a înghiţit un limax în urmă cu câțiva ani

28.08.2020
Un tânăr din Australia a murit după ce a înghiţit un limax în urmă cu câțiva ani
Foto: Pixabay

Sam Ballard, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Australia, a murit din cauza unor complicaţii apărute după ce a înghiţit un limax în urmă cu zece ani, transmite Newsweek.

Pe atunci adolescent, Ballard se afla în compania unor prieteni, cu care consuma alcool. La un moment dat a văzut un melc şi, dintr-o glumă, l-a luat şi l-a înghiţit. Acest lucru s-a întâmplat în 2010.

În următoarele zile, pe tânăr au început să îl doară picioarele. Ballard s-a gândit încă de pe atunci că melcul ar putea fi de vină. A mers la doctor şi acesta a descoperit că adolescentul avea o infecţie cauzată de un parazit transmis de la rozătoare. Această boală afectează coloana vertebrală şi creierul.

Un limax mortal

Parazitul este eliminat deseori în fecalele şobolanilor, iar melcii şi limacşii devin uneori infectaţi cu el după ce consumă larvele.

În majoritatea cazurilor, pacienţii care contractează parazitul scapă de el în timp, fără tratament. Sam Ballard nu a avut, însă, acest noroc, iar starea lui s-a deteriorat în următorii opt ani. Tânărul a paralizat în parte de jos a corpului, iar vinerea trecută a murit.

CITEȘTE ȘI:

Descoperire bizară în corpul unui bărbat: un cablu de telefon

Descoperire bizară făcută de medici în intestinul unui bărbat

Au cumpărat o pungă de brocoli de la supermarket, iar peste două săptămâni au avut parte de o surpriză

Sursa: Newsweek

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult