Descoperire bizară făcută de medici în intestinul unui bărbat

10.06.2020
Descoperire bizară făcută de medici în intestinul unui bărbat

Un bărbat din China a ajuns la urgențe cu dureri în zona abdominală. Medicii au descoperit un pește în intestinul pacientului în vârstă de 30 de ani.

Tânărul a declarat că s-a așezat „din greșeală” pe pește, o explicație pe care doctorii nu au crezut-o.

Bărbatul a fost operat la un spital din provincia Guangdong din sudul Chinei, transmite The Indian Express. Cauza durerorilor a fost aflată după ce medicii i-au făcut o radiografie bolnavului.

Peștele din rectul bărbatului era un tilapia albastru, de dimensiuni destul de mari. Doctorii au încercat să scoată animalul printr-o operație laparoscopică, dar nu au reușit, fiind nevoiți să apeleze la o procedură tradițională.

Tânărul a ajuns la spital după ce a încercat să scoată, fără succes, peștele singur.

Un tilapia albastru poate ajunge la o lungime de 41 de cm.

Tilapia, un pește care nu trebuie consumat

Acest peste se numără printre cei care nu trebuie să ajungă în organismul unui om. Consumul acestui peşte întreţine inflamaţiile, potrivit DoctorExpress.ro. Conține niveluri foarte scăzute de acizi graşi omega-3 benefici și un nivel foarte ridicat de acizi omega-6. Această compoziţie este potențial periculoasă pentru persoanele cu boli de inimă, artrită, astm şi alte simptome de boli alergice și autoimune, vulnerabile la un răspuns inflamator exagerat. Conform cercetărilor, Tilapia e mai dăunătoare decît hamburgerul, gogoșile și chiar slănina de porc.

Incidentul vine la scurt timp după ce medicii au descoperit un cablu de telefon în vezica unui bărbat, în India. Pacientul a fost operat la un spital din statul Assam. Tânărul, tot de 30 de ani, a declarat că a înghițit cablul, dar medicii spun că acest lucru este imposibil. Cablul a fost inserat prin intermediul uretrei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News