Allview lansează tableta AllDro2 Speed HD

28.05.2012
Allview lansează tableta AllDro2 Speed HD

AllDro2 Speed HD este cea mai nouă tabletă din gama Allview Speed, echipată cu un ecran de 8 inch cu rezoluţie 1024×768 şi livrată împreună cu sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Allview lansează tableta AllDro2 Speed HD

Pentru un preţ recomandat de 799 Lei, AllDro2 Speed HD pune la dispoziţie un ecran capacitiv multi-touch cu rată de aspect 4:3, două camere foto, 1 GB memorie RAM şi 8 GB spaţiu de stocare, extensibil prin ataşarea unui card microSD. La nivel hardware, avem de-a face cu un chipset single-core ARM Cortex A8 la 1.2 GHz, respectiv interfaţă grafică cu nucleu Mali 400. Accesul la internet este facilitat prin conexiune WiFi N, sau 3G dacă achiziţionăm dongle-ul USB oferit ca accesoriu opţional.

Allview AllDro2 Speed HD

Printre noutăţile aduse de tableta AllDro2 Speed HD se numără tehnologia WiFi Direct, pentru transferuri rapide de fişiere către dispozitive compatibile, tehnologiile Adobe Flash şi HTML 5 pentru conţinut multimedia online, respectiv o ieşire HDMI ce permite redarea filmelor sau fotografii pe ecranul unui televizor LCD. Lista aplicaţiilor instalate cuprinde clienţi pentru reţelele Skype şi Yahoo, la care putem apela pentru sesiuni de mesagerie instant şi chiar apeluri video, preluate prin camera frontală cu rezoluţie VGA, sau camera principală cu rezoluţie 2MP, instalată pe spatele tabletei.

Allview AllDro2 Speed HD

Tableta AllDro2 Speed HD măsoară 215x158x9,9 mm, cântăreşte 498 grame şi include un acumulator de 4400 mAh, dimensionat pentru aproximativ 5.5 ore timp de funcţionare continuu, sau 146 ore în stand-by.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult