Apple ar putea lansa încă o tabletă iPad Pro şi un nou iPhone

26.02.2016
Apple ar putea lansa încă o tabletă iPad Pro şi un nou iPhone

Luna martie pare să vină cu produse noi şi interesante pentru fanii Apple, surse apropiate companiei vorbind despre un nou model iPhone şi o tabletă iPad Pro mai uşor de transportat.

Când tocmai credeam că am terminat cu vechia serie de telefoane iPhone 5, noi zvonuri indică pregătirea unui succesor pentru modelul iPhone 5S de acum aproape 3 ani. Noul telefon iPhone 5SE ar urma să beneficieze de hardware mai avansat, împrumutat de la seria de telefoane iPhone 6S, alături de o cameră foto îmbunătăţită. Noul iPhone ar urma să primească modul NFC şi suport Apple Pay, respectiv  între 16GB şi 64GB memorie internă.

Apple iPad Pro

Cea de-a doua versiune a tabletei iPad Pro pare să vină ca o alternativă la seria iPad Air 2, oferind tot un ecran de 9.7˝ şi dotări extra, cum ar fi configuraţia cu patru difuzoare folosită la versiunea iPad Pro cu ecran de 12.9˝. În rest, noua tabletă va fi disponibilă în aceleaşi versiuni de culoare şi capacităţi de memorie ca primul model Pro.

La evenimentul programat pentru data de 15 martie Apple ar putea dezvălui şi un iPhone cu ecran de 4˝.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult