Apple se pregătește să lanseze o nouă serie de iPad-uri în 2024

29.01.2024
Apple se pregătește să lanseze o nouă serie de iPad-uri în 2024

Apple se pregătește să revoluționeze piața tabletelor în 2024, cu lansarea unei noi serii de dispozitive iPad, care promite să aducă îmbunătățiri semnificative atât în ceea ce privește specificațiile, cât și funcționalitățile. Gama actuală de iPad-uri, care include modele precum iPad Pro, iPad de generația a noua și a zecea, iPad Air și iPad mini, este pe cale să primească noi variante de iPad Pro și iPad Air, scrie MacRumors.

Potrivit informațiilor dezvăluite de Mark Gurman de la Bloomberg, Apple are în plan să lanseze noile modele iPad Air, iPad Pro și MacBook Air în primăvara acestui an, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la apariția noilor tablete în jurul lunilor martie sau aprilie. Lansarea este programată pentru primul trimestru al anului, deoarece în al doilea trimestru, Apple se concentreze pe conferința anuală a dezvoltatorilor WWDC din iunie.

Apple are în plan să lanseze și noi modele MacBook Air

Raportul sugerează faptul că noile modele iPad Air vor fi echipate cu ecrane de 10.9 inch și 12.9 inch și vor beneficia de îmbunătățiri semnificative, cum ar fi introducerea cipului M2 pentru o viteză de top, un design nou pentru camera din spate și conectivitate Wi-Fi și Bluetooth îmbunătățită. Designul general al iPad Air nu se așteaptă să sufere modificări majore.

În ceea ce privește iPad Pro, Apple plănuiește să introducă modele noi cu ecrane OLED de 11 inch și 13 inch. Această schimbare va aduce display-uri mai luminoase, cu un contrast mai accentuat și o eficiență energetică îmbunătățită. Introducerea display-urilor OLED ar putea conduce, de asemenea, la o creștere a prețului dispozitivelor iPad Pro. Se preconizează că noile modele iPad Pro vor fi echipate cu cipul M3 pentru o performanță superioară, MagSafe pentru încărcare wireless și o nouă tastatură Magic Keyboard cu un trackpad mai mare și partea superioară din aluminiu.

Pe lângă gama de iPad-uri, Apple are în plan să lanseze și noi modele MacBook Air, echipate cu cipul M3, în versiuni de 13 inch și 15 inch.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult