Asa va arăta iPad 5?

Asa va arăta iPad 5?

Apple pare să se despartă de formatul ce a caracterizat până acum tabletele din seria iPad. Primul pas a fost făcut cu tableta iPad Mini, aceasta având dimensiuni şi un aspect mult diferit de cel al tabletei iPad de mărime normală.

iPad 5 - un iPad Mini mărit cu lupa?

Dacă noile informaţii se confirmă, iPad 5 ar putea arăta ca o versiune mai mare a tabletei iPad Mini, cu ecranul înconjurat de o ramă asimetrică ce permite reducerea dimensiunilor finale ale carcasei.

Asemănarea izbitoare cu tableta iPad Mini nu ar trebui să surprindă, dat fiind succesul nesperat de care aceasta s-a bucurat încă de la lansare, în detrimentul tabletei iPad 4th gen cu ecran de 9.7 inch. Pentru iPad 5, renunţarea la vechiul format cu ramă simetrică se traduce într-o construcţie mai puţin voluminoasă, obţinută fără a reduce dimensiunea ecranului Retina Display.

Totuşi, in lipsa mai multor detalii confirmate din surse multiple, imaginea oferită ca şi dovadă pentru noul design iPad 5 trebuie tratată cu mult scepticism, putând fi vorba de un simplu fals, sau o componentă destinată pentru una din numeroasele clone iPad comercializate în piaţa chineză.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult