Când se lansează tableta Xiaomi Pad 7 Pro și ce specificații oferă

28.11.2023
Când se lansează tableta Xiaomi Pad 7 Pro și ce specificații oferă

Xiaomi se pregătește să lanseze cel mai nou model de tabletă, Xiaomi Pad 7 Pro, un dispozitiv care ar fi echipat cu procesorul Snapdragon 8 Gen 2 și un ecran cu o rată de reîmprospătare de 144Hz.

Potrivit unor surse, Xiaomi Pad 7 Pro, având numele de cod „Sheng”, continuă tradiția companiei de a folosi nume de instrumente muzicale pentru seria sa de tablete. Cu numărul de model ‘N81A’, așa cum a fost dezvăluit într-un raport recent al GSMChina, se așteaptă ca Pad 7 Pro să vina cu o tehnologie mai bună față de versiune anterioare lansate de Xiaomi.

Sub carcasă, se preconizează că Pad 7 Pro va fi alimentat de procesorul flagship al anului trecut, Snapdragon 8 Gen 2. Această îmbunătățire promite o creștere de performanță comparativ cu predecesorul său, Pad 6 Pro, care a folosit chipsetul Snapdragon 8+ Gen 1. Mai mult, se anticipează ca Pad 7 Pro să prezinte un ecran LCD de 10 inchi, cu o rezoluție de 1480 x 2367 și o rată de reîmprospătare de 144 Hz.

Ce alte specificații va oferi tableta Xiaomi Pad 7 Pro

Pasionații de fotografie pot aștepta la Pad 7 Pro o configurație duală a camerei foto din spate, care oferă un senzor principal și un senzor de adâncime. Deși detaliile specifice despre configurațiile camerelor frontale și din spate rămân necunoscute, cel mai probabil Xiaomi va oferi o calitate îmbunătățită de foto/video.

În plus, tableta se pregătește să ofere o experiență audio imersivă, având un sistem cu patru difuzoare stereo Dolby. De asemenea, rapoartele sugerează faptul că dispozitivul  va rula pe cel mai recent HyperOS al Xiaomi.

Conform ultimului raport, Xiaomi plănuiește să lanseze gama de tablete Mi Pad 7 alături de handset-ul Xiaomi 14 Ultra. Cu toate acestea, similar cu predecesorul său, Xiaomi Pad 6 Pro, se așteaptă ca Pad 7 Pro să nu fie disponibil pe piețele din afara Chinei, în timp ce Xiaomi Pad 7, care în prezent este testat în laboratoarele Xiaomi, este așteptat să aibă o lansare globală.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult