Cât ar putea costa Galaxy Tab S9 FE, pentru cumpărătorii europeni

04.09.2023
Cât ar putea costa Galaxy Tab S9 FE, pentru cumpărătorii europeni

Pregătind terenul pentru Tab S9 FE, Samsung a lansat seria Galaxy Tab S9 la începutul lunii august, reacțiile fanilor fiind împărțite între aprecieri de genul ”cea mai bună tabletă cu Android” și ”prea scumpă pentru o tabletă cu Android”.

Vestea bună este că Galaxy Tab S9 FE va fi considerabil mai ieftină decât versiunea premium Tab S9. Nuanța ar fi aceea că noul FE va fi considerabil mai scump decât ne-am aștepta de la o tabletă FE, rămânând de văzut dacă dotările oferite vor putea justifica saltul de preț.

Potrivit zvonurilor circulate de portalul SamInsider, versiunea de bază Tab S9 FE, cu Wi-Fi și 6GB/128GB memorie va avea un preț recomandat de 549.99 euro, în timp ce modelul cu 8GB/128GB memorie va costa 749.99 euro. Spre comparație, Galaxy Tab S9 costă în echiparea de bază 899 euro, venind cu 8GB/128GB și ecran Dynamic AMOLED 2X (probabil, LCD la modelul FE). De aici, modelul Tab S9 Plus costă 1119 euro, respectiv, 1339 euro pentru Tab S9 Ultra. În schimb în tabăra competiției găsim Xiaomi Pad 6, tot cu 6GB/128GB și ecran LCD IPS de 11 inch, dar la preț de 400 euro și un chipset Snapdragon 870 nu chiar de ultimă generație.

Potrivit listei preliminare cu specificații, Tab S9 FE vine cu chipsetul de nivel mid-range Exynos 1380 și senzor de amprentă capacitiv montat pe rama laterală. Aparent, va exista și un model Tab S9 FE Plus, cu ecran și baterie mai mare, plus cameră foto duală la partea din spate.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult