E-Boda lansează o tabletă Android ieftină dedicată amatorilor de jocuri: Revo R70

E-Boda lansează o tabletă Android ieftină dedicată amatorilor de jocuri: Revo R70

După Revo R80, compania locală E-Boda a anunţat lansarea unui nou produs care face parte din gama sa de tablete Android dedicată amatorilor de jocuri, dar care foloseşte un ecran cu o diagonală mai mică şi este oferită la un preţ atrăgător pentru cei care au un buget redus: Revo R70.

Noua tabletă de la E-Boda oferă un ecran cu o diagonală de 7”, diagonală de 1024 x 600 pixeli şi o suprafaţă tactilă capacitivă cu 5 puncte de contact. Platforma hardware aleasă este aceeaşi soluţie AllWinner A31s care a fost folosită şi la modelul Revo R80, aceasta oferind patru nuclee de procesare ARM Cortex-A7 care funcţionează la frecvenţa de 1,2 Ghz şi un procesor grafic PowerVR SGX544 MP2.

E-Boda Revo R70 - ecran de 7

La această platformă hardware se adaugă o memorie RAM cu o capacitate de 1 GB, 8 GB de memorie internă care poate fi extinsă cu un card MicroSD, camere foto cu senzori de 2 şi 0,3 MP, conectivitate Bluetooth, interfaţă wireless 802.11 b/g/n şi o ieşire video HDMI. Tableta este compatibilă cu o serie de modemuri 3G cu conectare USB şi foloseşte versiunea 4.2 a platformei Android.

Carcasa tabletei este fabricată din aluminiu, are dimensiuni de 192 x 108 x 9 milimetri şi o greutate de 303 grame. Bateria, care are o capacitate nespecificată, promite o autonomie de 4 ore.

E-Boda Revo R70 este deja disponibilă pe site-ul companiei şi în magazinele partenere la un preţ de 399 lei.

E-Boda Revo R70 - carcasă fabricata din aluminiu cu o grosime de 9 mm

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult