Imagini cu viitoarea tabletă iPad Mini

Imagini cu viitoarea tabletă iPad Mini

După lansarea lui iPhone 5, următorul gadget aşteptat de la Apple este iPad Mini. Compania din Cupertino trebuie să ofere o alternativă mai compactă la tabletat sa de succes. Zvonurile despre dispozitivul cu diagonala de 7.85″ au apărut de mult timp, iar acum avem un clip cu un prototip nefuncţional al lui iPad Mini.

Aşa va arăta viitoarea tabletă iPad Mini

Ne aşteptam ca Apple să introducă conectorul Lightning şi pe noua sa tabletă. El este amplasat pe latura inferioară, între două fante. Ele ar putea să ascundă unul sau două difuzoare. Relativ la dimensiunile portului USB, tableta de la Apple nu pare să fie foarte groasă. Probabil că ea nu va depăşi 10-12 mm în grosime.

La un iPad, marginile ecranului sunt destul de late pentru ca utilizatorul să nu atingă ecranul atunci când ţine tableta în mână. În cazul lui iPad Mini, marginile din jurul ecranului sunt semnificativ mai subţiri. Pe latura superioară, la capete opuse, au fost amplasate jack-ul pentru căşti şi butonul pentru deblocarea ecranului. Pe latura dreaptă găsim butoanele pentru volum şi comuntatorul pentru rotirea ecranului. Pe spatele tabletei se află şi o cameră foto, fără LED. Lansarea oficială a lui iPad Mini este aşteptată în această lună.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News