Lenovo a lansat o tabletă pentru gaming. Ce specificații oferă Legion Tab Y700?

13.03.2024
Lenovo a lansat o tabletă pentru gaming. Ce specificații oferă Legion Tab Y700?

Lenovo a decis să lanseze tableta Legion Tab Y700 și pe piețele globale. Inițial disponibilă în China, noua tabletă va ajunge acum pe piețele din toată lumea.

Lenovo își diversifică gama de modele cu nou tabletă Legion Tab Y700, lansată anul trecut în China. Acum, aceasta devine disponibilă la nivel global, fiind pregătită pentru nevoile gamerilor. Varianta ce va ajunge în Europa beneficiază de aceleași specificații cu cea lansată anul trecut în China.

Astfel, Lenovo Legion Tab folosește un ecran de 8,8 inch, un panou IPS cu rată de refresh de 144Hz și o rezoluție de 1.600 x 2.560p. Dolby Vision și HDR10 sunt acceptate, deși conținutul HDR nu va arăta la fel de bine ca pe un display OLED.

Pentru că avem de-a face cu un dispozitiv adresat gamerilor, Lenovo Legion Tab poate fi folosită cu o pereche de câști cu fir USB-C atunci când se află la încărcat, deoarece tableta este echipată cu două porturi USB-C.

Lenovo lansează o tabletă destinată gamingului

Astfel, poți folosi oricare conector pentru alimentarea bateriei de 6.550 mAh, simultan având o pereche de căști conectată la portul liber. Acumulatorul poate fi încărcat la viteză de 45W folosind adaptorul AC inclus în pachet cu tableta. De asemenea, unul dintre aceste USB-C suportă DisplayPort 1.4, astfel că tableta poate fi conectată la un monitor extern.

Lenovo Legion Tab folosește chipsetul Snapdragon 8+ Gen 1 pe 4nm, care nu este chiar ultima generație în materie de procesoare, dar oferă performanțe suficiente, fiind ajutat de memoria RAM LPDDR5X de 12GB. Stocarea internă este de doar 256GB, dar poate fi suplimentată până la 1TB adăugând un card microSD.

Tableta este echipată cu Legion ColdFront, anume un sistem de rărire cu vapor chamber dedicat. Tableta Promite sesiuni lungi de joc și diverse moduri de performanță, în funcție de situația în care este folosită tableta.

Noua tabletă Lenovo Legion Tab Y700 va fi disponibilă pentru prețul de 599 de euro în țările EMEA.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult