Lumia 2520 îşi face apariţia într-o imagine 3D de prezentare, Nokia va păstra culorile deja celebre

Lumia 2520 îşi face apariţia într-o imagine 3D de prezentare, Nokia va păstra culorile deja celebre

Până la evenimentul Nokia de pe 22 octombrie au mai rămas doar opt zile, compania urmând să anunţe la Abu Dhabi mai multe produse noi, inclusiv modele din seria Lumia, cele mai sigure dintre acestea fiind modelele Lumia 1520, primul telefon Windows Phone cu ecran Full HD, şi tableta Windows RT Lumia 2520.

Referitor tableta Lumia 2520, cunoscută şi sub numele de cod Sirius, am mai primit detalii în ultima vreme, chiar şi o imagine de presă cu rezoluţie slabă. Imaginile oferite de evleaks înfăţişează viitoarea tabletă Windows RT ceva mai bine, dezvăluind celebra carcasă fabricată din policarbonat care a devenit un element caracteristic al liniei de telefoane Lumia, butoanele care par a fi fabricate tot din ceramică lucioasă şi paleta coloristică vie deja cunoscută.

Conform zvonurilor curente, tableta va oferi un ecran IPS cu o diagonală de 10,1” şi o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, acesta urmând să ofere şi un mod de lucru optimizat pentru lumina puternică din exterior. Platforma hardware a acestui model va fi puternicul cip Qualcomm 8974, versiunea LTE a familiei Snapdragon 800, la care se adaugă 2 GB de memorie RAM şi un slot MicroSD.

Carcasa va avea o grosime de 8,9 milimetri şi o greutate de 590 de grame, aceasta ascunzând o baterie care promite o autonomie de 10 ore şi o cameră foto cu senzor de 6,7 MP şi optică Zeiss.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News