Oppo ar putea lansa tableta Pad Air 2 și smartphone-ul Reno 11 simultan

14.11.2023
Oppo ar putea lansa tableta Pad Air 2 și smartphone-ul Reno 11 simultan

Oppo, gigantul tehnologic chinez, este pe cale să își extindă portofoliul cu noua tabletă Oppo Pad Air 2, potrivit unor informații recent apărute.

Noul model este așteptat să fie lansat în paralel cu seria de smartphone-uri Oppo Reno 11 și ar putea fi o versiune rebranduită a tabletei OnePlus Pad Go.

Lansată inițial doar în anumite regiuni, OnePlus Pad Go se remarcă prin display-ul său de 11.35-inch cu rezoluție 2.4K și o baterie impresionantă de 8,000mAh. În contrast, modelul anterior Oppo Pad Air a fost echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 680 și un display de 10.36-inch.

Se preconizează că Oppo Pad Air 2 va beneficia de același nivel de performanță ca și OnePlus Pad Go, care include un procesor MediaTek Helio G99, 8GB de RAM LPDDR4X și până la 256GB de stocare UFS 2.2. Tableta oferă, de asemenea, o cameră principală de 8 megapixeli cu suport pentru stabilizare electronică a imaginii (EIS) și o cameră frontală de 8 megapixeli.

Când se va lansa noua tabletă Oppo Pad Air 2

Potrivit sursei Digital Chat Station pe Weibo, lansarea Oppo Pad Air 2 în China ar putea avea loc în această lună, alături de seria Reno 11, deși alte zvonuri indică luna decembrie pentru acest eveniment. De asemenea, se menționează că Oppo Pad Air 2 ar fi trecut prin testele de certificare în luna iulie, iar speculațiile inițiale sugerau o lansare simultană cu Oppo Find N3 Flip.

Recent, Oppo și OnePlus au anunțat faptul că pregătesc un ”display istoric”.  Se vehiculează că OnePlus va lansa în curând noul său model de smartphone, OnePlus 12, estimat a fi disponibil până la finalul anului.

O serie recentă de informații a sugerat faptul că acest model va dispune de un ecran cu o luminozitate excepțională, depășind pragul de 2.000 de nits. Comentariile referitoare la ecranul vibrant și foarte luminos al modelului OnePlus 11, cu o dimensiune de 6,7 inci și o luminozitate maximă de 1.300 de nits, sugerează că noua versiune ar putea să ofere o performanță dublă în acest sens.

De asemenea, nu este exclus ca Oppo, în strânsă legătură cu OnePlus, să adopte acest tip de display „revoluționar” pentru propriile modele de smartphone.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult