Oppo a lansat oficial Find N3, noul său smartphone pliabil

19.10.2023
Oppo a lansat oficial Find N3, noul său smartphone pliabil

Oppo a prezentat cel mai nou smartphone pliabil al său. Intitulat Find N3, acest nou dispozitiv va fi un rival pentru Samsung Galaxy Z Fold5.

Oppo a dezvăluit oficial Find N3, cel mai recent smartphone pliabil al companiei, la un eveniment de lansare din Singapore. De asemenea, acest eveniment a marcat lansarea globală a modelului N3 Flip.

Noul Oppo Find N3 și OnePlus Open, care se va lansa astăzi, sunt gemeni identici, din punct de vedere tehnic, după cum a fost confirmat și de Oppo. Noul model este succesorul lui Oppo Find N2 și un rival pentru Samsung Galaxy Z Fold5.

Potrivit Android Central, Find N3 folosește balamaua flexibilă de a treia generație a lui Oppo, care nu este doar mai mică, ci și mai rezistentă decât predecesorul său. Dispozitivul folosește un procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 16 GB de RAM și 512 GB de stocare rapidă UFS 4.0.

Oppo a lansat Find N3, un rival pentru Galaxy Z Fold5

Oppo Find N3 folosește două display-uri. Dacă folosiți telefonul în modul depliat, atunci aveți la dispoziție un ecran principal OLED LTPO generos, de 7,8 inch, cu o rezoluție de 2268 x 2440, o rată de refresh de 120 Hz și o luminozitate maximă de 2800 nits. Când este pliat, utilizatorul este întâmpinat de un ecran exterior AMOLED de 6,3 inch, care are exact aceleași specificații în materie de rată de refresh și luminozitate precum omologul său mai mare. Oppo susține că ecranele lui Find N3 eclipsează concurența în ceea ce privește claritatea și luminozitatea.

Find N3 este echipat cu trei camere. Un senzor Sony LYTIA-T808 de 48 MP este în centrul atenției, acompaniat de un obiectiv ultra-wide de 48 MP și de o cameră telefoto periscopică de 64 MP, pentru mărirea detaliilor îndepărtate. Toți cei trei senzori beneficiază de calibrarea culorii de la Hasselblad.

Cât despre baterie, telefonul folosește o unitate cu o capacitate de 4.800 mAh. În pachet este inclus un încărcător rapid SUPERVOOC de 67W. Compania declară că bateria se poate încărca complet în doar 42 de minute. De asemenea, pentru liniștea utilizatorilor, Oppo spune că Find N3 este primul telefon care a primit certificarea independentă TÜV Rheinland pentru rezistență la 1 milion de plieri.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult