Primele informații despre noile tablete Galaxy Tab S8, ceasurile Galaxy Watch5 și noile căști Galaxy Buds din 2022

24.11.2021
Primele informații despre noile tablete Galaxy Tab S8, ceasurile Galaxy Watch5 și noile căști Galaxy Buds din 2022

În ultimii doi ani, tabletele s-au bucurat de o revenire impresionantă, după mulți ani în care aceste dispozitive au fost în mare parte uitate, fiind înlocuite de smartphone-uri cu ecrane mari. Totuși, avantajele ecranelor mari pentru productivitate în munca de acasă sau școală online a dus la vânzări crescute ale acestor dispozitive, iar companiile producătoare pregătesc deja următoarea generație, care va fi lansată în 2022. Avem și prima listă cu dispozitivele pe care Samsung le pregătește, alături de câteva detalii despre numărul de unități și perioada de lansare.

Samsung pregătește tabletele Galaxy Tab S8 pentru lansare în prima parte a anului 2022

Conform FrontTron, un leaker cunoscut în mediul online, Samsung pregătește mai multe tablete noi pentru anul 2022. Este vorba despre o întreagă serie Galaxy Tab S8, formată din patru modele: Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+, Galaxy Tab S8 Ultra și Galaxy Tab S8 Lite. De asemenea, un model mid-range Galaxy Tab A8 este pregătit, în timp ce Galaxy Tab A7 Lite va rămâne  în ofertă pe parcursul anului ca model de bază.

Conform tabelului publicat, Samsung pregătește o producție de 33,6 milioane de tablete pentru 2022, majoritatea fiind din gamele mid-range. Pe parcursul anului, compania dorește să producă câte 11 milioane de tablete Galaxy Tab A7 Lite, și Galaxy Tab A8. Modelele superioare, însă, nu vor fi produse în cantități foarte mari. De exemplu, variantele S8, S8+ și S8 Ultra vor fi produse doar în primele două trimestre ale anului în 1,2 milioane, 900.000 și 400.000 de unități, în funcție de model. Galaxy Tab S8 Lite va fi produs în 1,6 milioane de unități, în schimb.

Samsung va lansa noi laptop-uri, ceasuri și căști Galaxy Buds Pro2 și Live2

Pe lângă informații despre tablete, Samsung pregătește și noi computere: Galaxy Book 2 Pro 360 și Galaxy Book Pro2, alături de Galaxy Chromebook Go. Acestea vor fi produse între trimestrul al doilea și finalul anului.

În cele din urmă, tabelul dezvăluie că Samsung pregătește 19 milioane de unități Galaxy Watch5, care ar fi lansat în a doua jumătate a anului 2022 și două noi modele de căști true wireless: Galaxy Buds Pro2 și Galaxy Buds Live2.

Desigur, aceste planuri se pot schimba pe parcurs, însă perioadele de lansare coincid cu cele din anii trecuți. Astfel, ne putem aștepta la noile tablete Tab S8 la începutul anului 2022, Tab S8 Lite în a doua jumătate, iar ceasurile prin toamnă.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult