Samsung lansează Galaxy Tab S5e, o nouă tabletă pentru divertisment

15.02.2019
Samsung lansează Galaxy Tab S5e, o nouă tabletă pentru divertisment

Mai subţire şi mai uşoară, Galaxy Tab S5e este o tabletă premium cu cu ecran de 10.5 inch şi acumulator de capacitate mărită.

Cu un design elegant, Galaxy Tab S5e se prezintă într-o carcasă pe şasiu metalic, cu grosime de 5.5 mm şi o greutate de 400 grame. Recomandată drept o tabletă ultra-portabilă, durabilă şi practică, Galaxy Tab S5e se pretează pentru navigare web, redarea de conţinut video şi jocuri de Android.

Disponibilă într-o gamă largă de culori, inclusiv argintiu, negru şi auriu, Galaxy Tab S5e promite până la 14.5 ore de autonomie şi vine echipată cu o versiune personalizată de Android. Fiind prima tabletă cu care integrează Bixby 2.0, noua versiune a serviciului de asistenţă prin comandă vocală dezvoltată de Samsung, Galaxy Tab S5e oferă o modalitate convenabilă de a interacţiona şi poate rolul de hub pentru device-urile pe care le aveţi în casă. Spre exemplu, putem porni televizorul şi luminile în acelaşi timp cu Quick Command şi să definim mai multe acţiuni care să fie activate cu o singură comandă vocală.

Tabletele Galaxy Tab S5e includ şi funcţionalitatea Samsung DeX. Spre exemplu, putem conecta o tastatură şi mouse, obţinând o experienţă similară folosirii unui PC. În acelaşi timp putem răspunde la apeluri şi la mesaje direct de pe tabletă  – chiar dacă telefonul mobil nu se află în apropiere sau suntem pe o reţea Wi-Fi diferită.

Seria Galaxy Tab S5e vine cu un ecran AMOLED cu rată de aspect 16:10, acoperind 81.8% din partea frontală a carcasei. Sunetul este redat prin intermediul unor difuzoare stereo cu tehnologie Dolby Atmos.

Pachetul include şi un abonament gratuit pe 3 luni la serviciul de muzică Spotify. Tabletele Galaxy Tab S5e vor fi disponibile pentru piaţa europeană începând cu al doilea trimestru din 2019.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult