Sony a confirmat din greşeală că tableta Xperia Z4 Tablet va fi anunţată pe 2 martie

25.02.2015
Sony a confirmat din greşeală că tableta Xperia Z4 Tablet va fi anunţată pe 2 martie

După un debut neconvingător, gama de tablete Sony a intrat pe o pantă ascendentă iar ultimele modele lansate au reuşit să ne impresioneze cu carcasa lor subţire rezistentă la apă sau praf, cu autonomia ridicată şi cu ecranele de bună calitate. Era de aşteptat ca Sony să lanseze următoarea de generaţie de produse în această perioadă, însă dacă mai aveaţi dubii, compania a reuşit să dezvăluie din greşeală că Xperia Z4 Tablet va fi lansată în cadrul MWC 2015.

Anunţul a fost publicat din greşeală în cadrul aplicaţiei Xperia Lounge şi a fost înlăturat în scurt timp, însă acest interval de timp a fost suficient de îndelungat pentru ca noutatea să fie observată. Conform succintului articol, tableta Xperia Z4 Tablet va fi anunţată în data de 2 martie, cel mai probabil în cadrul Mobile World Congress 2015, ceea ce înseamnă că nu mai avem prea mult de aşteptat pentru a vedea ce surprize pregăteşte Sony.

Unica imagine publicată ne arată o carcasă cu ramă metalică, designul fiind foarte apropiat de cel pe care l-am văzut la Xperia Z3 Tablet Compact. Sărăcăcioasele informaţii confirmă că tableta va folosi un ecran cu rezoluţie 2K, afirmă că aceasta va folosi un procesor puternic (cel mai probabil un Qualcomm Snapdragon 810) şi promit o autonomie îndelungată, un aspect cu care oricum deja ne-am obişnuit.

Conform unor informaţii care au deja două luni vechime, Xperia Z4 Tablet nu este singura tabletă pregătită de Sony. La jumătatea lunii decembrie 2014, nişte informaţii neconfirmate au susţinut că gama de tablete Sony va fi completată de un monstru multimedia cu ecran UHD de 13” şi 6 GB de memorie RAM. Specificaţiile sunt promiţătoare, însă în perioada de timp care s-a scurs de atunci nu au apărut informaţii noi şi este greu de ghicit dacă acest produs va fi lansat în cadrul MWC 2015.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News