Tabletele Samsung Galaxy Tab S vor fi prezentate pe 12 iunie

16.05.2014
Tabletele Samsung Galaxy Tab S vor fi prezentate pe 12 iunie

Strategia inundării pieţei cu o multitudine de telefoane mobile a fost benefică pentru Samsung, iar compania se pare că doreşte să o aplice şi pe piaţa tabletelor. Linia Galaxy Note a fost actualizată în ultima parte a anului trecut, luna ianuarie ne-a adus noile game Galaxy TabPro şi NotePro, linia Galaxy Tab a fost actualizată în aprilie, iar luna iunie va marca debutul unei alte game noi:  Galaxy Tab S.

Compania Samsung a anunţat că va organiza un eveniment pe data de 12 iunie, subiectul acestuia urmând să fie tabletele. Aşa cum era de aşteptat, anunţul nu dezvăluie natura produselor care vor fi prezentate atunci, însă managerul J.K. Shin a anunţat deja, în cadrul unui interviu acordat celor de la Wall Street Journal, că este vorba despre o gamă nouă de tablete.

Zvonurile că Samsung va lansa o gamă nouă de tablete care va folosi ecrane AMOLED au ieşit la iveală de o bucată bună de vreme, acestea afirmând ulterior că produsele vor purta numele Galaxy Tab S. Compania este o susţinătoare a tehnologiei AMOLED şi foloseşte aceste ecrane  pe telefoanele sale din gama superioară, însă tabletele sale nu s-au bucurat de această tehnologie. Unicul model de tabletă Samsung cu ecran AMOLED a fost Galaxy Tab 7.7, compania preferând ulterior să aleagă ecranele TN sau PLS.

Conform zvonurilor neconfirmate care au apărut până acum, linia Galaxy Tab S va conţine două modele, acestea urmând să ofere ecrane AMOLED cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli şi diagonale de 8,4″ şi 10,5″. Se pare că va există şi un model cu ecran de 13,3”, însă acesta va folosi tot un panou PLS. Tabletele din gama Galaxy Tab S vor prelua designul terminalului Galaxy S5, vor folosi procesoare Exynos 5 Octa, vor oferi senzori biometrici pentru amprente şi vor fi oferite atât în versiuni Wi-Fi cât şi LTE.

Ce surprize pregăteşte însă cu adevărat Samsung, vom vedea pe 12 iunie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News