6 telefoane resigilate la prețuri bune pe eMAG: Samsung, Motorola, Realme, Apple

15.03.2023
6 telefoane resigilate la prețuri bune pe eMAG: Samsung, Motorola, Realme, Apple

Secțiunea de regisilate de pe eMAG pare să includă zilele acestea o selecție interesantă de smartphone-uri, de la cele mai accesibile, la adevărate flagship-uri, unele disponibile și la jumătate de preț fațp de prețul original de la lansare. Iată care dintre acestea ni se par cele mai bune alegeri.

Telefoanele resigilate sunt dispozitive pe care clienții le-au returant din diverse motive. Acestea nu au defecte, dar pot avea urme minime de utilizare, iar accesoriile din pachet sunt cu siguranță desfăcute și folosite. Totuși, unele telefoane pot fi în stadiu resigilat „ca noi” fiind doar desfăcute și trimise înapoi din diverse motive (comanda modelului greșit, culorii greșite, sau testarea telefonului și realizarea că nu este ceea ce ți-ai dorit).

Flagship-uri și modele mid-range din anii trecuți, la prețuri foarte bune pe eMAG

Printre modelele resigilate de pe eMAG, Motorola G42 este un model foarte ieftin, redus la 789 lei. Telefonul folosește un chipset Snapdragon 680, 6 GB RAM și 128 GB stocare. Are ecran OLED Full HD și vine cu Android 12 preinstalat. Telefonul de la resigilate este cam „folosit”, prezentând zgârieturi pe față și pe spate, dar la acest preț, dotările hardware îl recomandă, iar telefoanele resigilate beneficiază de garanție timp de doi ani, la fel ca produsele noi.

Un Samsung Galaxy S22 la 2.499 lei pare să fie de asemenea o ofertă bună. Telefonul a fost lansat anul trecut la peste 4.000 lei, în varianta de 8 GB RAM cu 128 GB stocare. Acesta are doar zgârieturi fine pe suprafața ecranului și spatelui și ar putea fi un telefon foarte bun în continuare, întrucât va primi actualizări de sistem încă trei ani de acum înainte și patru ani de actualizări de securitate.

Una dintre cele mai mari reduceri le vedem la Galaxy Z Fold3. Telefonul pliabil resigilat pare să prezinte zgârieturi serioase la ecran și spate, însă, având în vedere că include o folie de protecție pe ecran, care poate fi schimbată la service, cel mai probabil este vorba despre acea folie. La 4.849 lei, de la 6.390 lei, reducerea de preț este consistentă, iar telefonul este în continuare unul dintre cele mai bune pliabile din piață, fiind echipat în mare parte cu hardware comparabil cu Galaxy Z Fold4. De altfel, având deja OneUI 5, beneficiază și de aceleași avantaje software la partea de multitasking.

Realme GT2 Pro a fost anul trecut unul dintre telefoanele noastre preferate ale începutului de an, iar acum acesta poate fi cumpărat la 2.849 lei. Acesta beneficiază de hardware high-end și este comparabil în capabilități cu OnePlus 10 Pro. Telefonul s-a lansat pe la 3.799 lei original, iar acest preț redus este unul atrăgător pentru un dispozitiv atât de puternic, echipat cu Snapdragon 8 Gen 1, 12 GB RAM și 256 GB stocare internă.

Motorola Edge 30 Neo a fost o surpriză anul trecut, fiind un telefon compact și foarte bine echipat, având pe lângă 8 GB RAM și 128 GB stocare și încărcare wireless, ceva ce nu vedem pe telefoane din gama de medie. Sigur, procesorul Snapdragon 695 nu este la fel de performant precum altele din piață, dar, la 1.279 lei, cei care vor un telefon compact care tinde spre zona „premium”, nu au foarte multe alegeri alternative.

În cele din urmă, avem și un iPhone 11 resigilat, la 2.249 lei. Acest preț este similar cu cel al unui model SE. Diferența între ele este în primul rând ecranul mai mare, de 6,1”, și bateria mai mare. iPhone 11 încă este un telefon cu autonomie foarte bună, iar procesorul Apple A13 Bionic încă este destul de performant pentru a oferi o experiență bună de utilizare. Fiind lansat de 3 ani deja, Apple va mai oferi cel puțin încă doi ani de actualizări pe acest model, iar la acest preț primești un telefon rezistent la apă, cu încărcare wireless și cu Face ID. Telefonul este în versiunea de 128 GB, deci nu cea de bază de 64 GB, și vine cu accesorii în pachet, față de modelele mai recente de iPhone.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult