OnePlus 12 se pregătește de lansare: Ecran X1 Oriental, Snapdragon 8 Gen 3 și Camera Hasselblad

10.11.2023
OnePlus 12 se pregătește de lansare: Ecran X1 Oriental, Snapdragon 8 Gen 3 și Camera Hasselblad
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OnePlus se pregătește să lanseze noul său smartphone de top, OnePlus 12, în ianuarie 2024. Conform producătorului, noul model promite să aducă numeroase îmbunătățiri și inovații.

OnePlus 12 va fi echipat cu un ecran X1 Oriental dezvoltat în colaborare cu BOE. Ecranul va avea o rezoluție de 1,440 x 3,168 pixeli și o luminozitate maximă de 2,600 nits, oferind culori vii și detalii incredibile, anunță OnePlus. Ecranul a primit certificarea A+ de la DisplayMate datorită preciziei și strălucirii culorilor, având și avantajul unui consum redus de energie.

În ceea ce privește designul, așteptările sunt mari. Potrivit ultimelor rapoarte, OnePlus 12 va avea un aspect modern și rafinat. Camera principală va fi dotată cu un senzor de 64MP, iar flashul LED va fi poziționat într-un loc nou, oferind un aspect elegant. Camera selfie se va muta în centru, iar marginile telefonului vor fi mai curbate.

Ce oferă OnePlus 12 pe partea de performanță

Pe partea de performanță, OnePlus 12 se anunță a fi un adevărat gigant. Va fi alimentat de chipsetul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, cu 16GB de RAM și 256GB spațiu de stocare. Bateria, cu o capacitate de 5400mAh, va suporta încărcare rapidă cu fir de 100W și încărcare wireless de 50W, asigurând o autonomie extinsă și timp redus de încărcare.

În materie de fotografie, OnePlus 12 promite să ridice standardele. Va avea un sistem de camere dezvoltat în colaborare cu Hasselblad, incluzând un senzor principal de 50MP, o cameră ultra-wide de 50MP și un teleobiectiv de 64MP cu zoom optic 3X. Camera frontală va avea un senzor de 32MP pentru selfie-uri de înaltă calitate.

Sistemul de operare va fi Oxygen OS 14, bazat pe Android 14, va asigura o experiență de utilizare fluidă și intuitivă. Securitatea va fi oferită de un senzor de amprente integrat în ecran, oferind o protecție avansată a datelor.

După spusele companiei, OnePlus 12 se lansează ca fiind un dispozitiv care va redefini experiența utilizatorilor în segmentul de top al smartphone-urilor, combinând performanță, design și inovație.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult