Acestea ar fi primele imagini cu Samsung Galaxy S24 Ultra. Ce specificații are telefonul

28.11.2023
Acestea ar fi primele imagini cu Samsung Galaxy S24 Ultra. Ce specificații are telefonul

Odată cu lansarea serie Galaxy S24 la începutul anului viitor, se așteaptă ca Samsung să prezinte trei modele, similar cu acest an – o versiune standard, Plus și Ultra. Deși există numeroase zvonuri despre S24 și S24+, pe internet au început să circule informații și posibile poze despre noul Samsung Galaxy S24 Ultra.

David Martin a postat pe X (fostul Twitter), câteva imagini cu Galaxy S24 Ultra, sugerând că Samsung nu intenționează să schimbe designul semnificativ, concentrându-se mai degrabă pe modificări mici, pentru a oferi o experiență mai rafinată. Această strategie pare să fie similară cu cea a Apple, compania oferind același design de ani de zile.

Conform ultimelor informații, Samsung Galaxy S24 Ultra ar putea veni cu un design plat pe partea din spate, renunțând la marginile curbate prezente la modelul Galaxy S23 Ultra de anul acesta.

Pe partea din spate al dispozitivului se observă un design cu patru camere, fiecare lentilă fiind încadrată în inele metalice distincte. Pe partea dreaptă a telefonului se află butoanele fizice, în timp ce ecranul prezintă un design cu perforație centrală. Designul în ansamblu seamănă îndeaproape cu cel al Galaxy S23 Ultra, cu S Pen-ul poziționat elegant la partea inferioară.

Ce specificații ar putea oferi noul Samsung Galaxy S24 Ultra

Este aproape sigur că seria Samsung Galaxy S24 va include chipsetul nou Snapdragon 8 Gen 3 de la Qualcomm, având în vedere că este vorba despre un telefon flagship. Dacă zvonurile sunt adevărate, design-ul cu patru camere de pe spate ar putea include un senzor principal de 200 de megapixeli, o cameră periscop de 50 de megapixeli, o cameră ultra-wide de 12 megapixeli și un senzor telefoto de 10 megapixeli.

Înăuntru, am putea vedea o baterie de 5,000mAh. Aceasta este unitatea tipică de baterie pe care am văzut-o și la modelul S23 Ultra și care este comună pe multe telefoane Android. De asemenea, se spune că Samsung va oferi suport pentru tehnologia de încărcare rapidă de 45W.

Mai mult, viitorul Samsung Galaxy S24 Ultra ar putea oferi un cadru din titan în locul materialului din aluminiu văzut la modelul de anul acesta. Se zvonește că noile telefoane flagship Samsung vor fi lansate pe 17 ianuarie anul viitor, dar nu există încă o confirmare oficială.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult