S-a aflat data de lansare pentru noul Samsung Galaxy S24!

22.11.2023
S-a aflat data de lansare pentru noul Samsung Galaxy S24!

Samsung se pregătește să lanseze noua sa serie Galaxy S24, evenimentul fiind programat pe 17 ianuarie 2024. Lansarea vine cu o schimbare față de edițile anterioare, compania alegând să lanseze seria S24 mai devreme în an, comparativ cu lansările din februarie ale seriilor S23 și S22.

Se așteaptă ca Samsung să prezinte modelele Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2024, care va avea loc în San Jose, SUA. Potrivit raportului, precomenzile pentru aceste dispozitive vor fi disponibile chiar în ziua lansării, cu livrări programate între 26 și 30 ianuarie. Cât despre vânzările generale, din magazine, acestea ar putea începe pe 30 ianuarie.

Rapoartele sugerează că modelele standard Galaxy S24 și S24+ își vor păstra majoritatea specificațiilor hardware de la seria S23, cu o posibilă schimbare de la ramele de aluminiu la cele din titan. În anumite regiuni, aceste modele ar putea fi echipate cu cipuri Exynos, în timp ce o variantă ar putea include un procesor Snapdragon 8 Gen 3. Pe de altă parte, Galaxy S24 Ultra este așteptat să fie echipat cu Snapdragon 8 Gen 3 SoC în toate piețele.

Ce funcții extra vor avea noile telefoane Samsung Galaxy S24

Se vorbește și despre faptul că noile modele vor include avansuri AI și vor funcționa pe baza unui sistem de operare Android 14 cu interfața One UI 6.0. De asemenea, se discută despre introducerea unei scurtături pentru camera Instagram pe ecranul de blocare al dispozitivelor, ceea ce ar facilita accesul către story-uri și postări în feed.

În prezent, Samsung S23 Ultra, cel mai performant model al companiei, este disponibil la un preț de 4.899 RON pe eMAG și oferă 8GB RAM și un spațiu de stocare de 256 GB, cu o conexiune 5G. Telefonul vine cu funcție Dual-Sim și este disponibil în mai multe culori, printe care și Verde, Lavanda, Crem sau Phantom Black.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult