Aceşti trei producători de smartphone-uri Android oferă actualizări software mai repede decât ceilalţi

19.08.2016
Aceşti trei producători de smartphone-uri Android oferă actualizări software mai repede decât ceilalţi
Pentru unii utilizatori un aspect important atunci când aleg un brand de smartphone este cât de repede oferă producătorul cele mai noi actualizări disponibile pentru Android. În cazul în care telefoanele Nexus de la Google nu vă atrag, sunt câteva mărci care se mişcă mai repede decât celelalte când vine vorba de actualizări. 
 
Firma de cercetare Apteligent a analizat cât de repede şase dintre cei mai cunoscuţi producători de smartphone-uri cu sistem de operare Android au făcut disponibilă pentru utilizatori versiunea 6.0 Marshmallow a sistemului de operare. 

Din top trei fac parte:

1. Motorola
 
Motorola a dat drumul la Android 6.0 încă din noiembrie 2015, prima dată pe modelul high-end Moto X. Până în luna decembrie a anului trecut, actualizarea era disponibilă şi pe alte modele din portofoliul companiei. 
 
2. LG
 
Compania a furnizat Android 6.0 pentru utilizatorii modelului vârf de gamă LG G4 în ianuarie 2016. În februarie, compania a făcut actualizarea disponibilă şi pentru alte smartphone-uri din portofoliu. 
 
3. HTC
 
La fel ca şi LG, HTC a dat drumul la Android 6.0 în ianuarie, anul curent, iar noua versiune de Android a fost ulterior făcută disponibilă pentru toate dispozitivele HTC compatibile. 
 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult