Actualizarea Amber pentru linia de telefoane Lumia a început să fie disponibilă, România încă aşteaptă

20.08.2013
Actualizarea Amber pentru linia de telefoane Lumia a început să fie disponibilă, România încă aşteaptă

La sfârşitul lunii trecute, au ieşit la iveală primele informaţii cu noutăţile aduse de actualizarea Amber, care va poposi pe telefoanele din familia Lumia care rulează Windows Phone 8. Nokia a început să ofere această actualizare de la sfârşitul săptămânii trecute, însă, conform programului publicat, nu toţi utilizatorii se vor bucura imediat de el.

Conform paginii Nokia, actualizarea este deja disponibilă pentru modelele Lumia 920 sau Lumia 820 care au fost vândute în magazinele din ţări precum Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Estonia, Finlanda sau Franţa. Cum Lumia 920 a ajuns cu întârziere în România şi a fost importat în acel răstimp din alte ţări, există posibilitatea ca actualizarea să fie deja disponibilă.

Cei care au cumpărat telefonul de pe piaţa locală, fie din magazin, fie de la vreun operator, vor trebui să aibă puţină răbdare. Cu excepţia versiunii Vodafone a terminalului Lumia 920, care a trecut de faza testării şi va fi disponibilă în curând, toate celelalte modele sunt încă etapa testării şi aprobării.

Actualizarea Amber aduce o serie de îmbunătăţiri cum ar fi o aplicaţie nouă pentru camera foto, blocarea numerelor de telefon, Glance Screen, Flip to Mute, îmbunătăţiri ale browser-ului Internet Explorer 10 şi performanţe mai bune pentru aplicaţiile VoIP. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News