Allview anunţă V3 Viper, un smartphone mid-range cu display 18:9

04.01.2018
Allview anunţă V3 Viper, un smartphone mid-range cu display 18:9
Allview a anunţat V3 Viper, un smartphone care dispune de ecran cu diagonala de 5,5 inci (format al imaginii 18:9), cameră principală de 13 MP şi rulează Android Oreo. 
 
Smartphone-ul este disponibil în trei variante de culori: Black, Silver şi Gold. V3 Viper are spatele puţin curbat şi este mai subţire şi mai îngust decât predecesorul lui.
 
Compania a inclus pe acest model propriul asistent vocal digital, numit AVI. Acesta mai este prezent pe X4 Soul Infinity şi X4 Soul Vision. 
 
Camera frontală de pe V3 Viper are senzor de 13 MP şi LED flash. 

Terminalul, care face parte din gama mid-range, dispune de 3 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 32 GB. Aceasta poate fi extinsă cu până la 128 GB prin intermediul unui card micro-SD. Bateria are capacitate de 3.000 mAh. 

Smartphone-ul este disponibil la precomandă la preţul de 900 de lei. 
 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult