Allview lansează X3 Soul Style şi X3 Soul Lite

28.06.2016
Allview lansează X3 Soul Style şi X3 Soul Lite

Allview, a lansat pentru piaţa din românia smartphone-urile X3 Soul Style şi X3 Soul Lite.

Cu ecran de 5.5” – X3 Soul Style şi 5” – X3 Soul Lite, cele două terminale îmbină sticla 2.5D cu margini curbate şi carcasa cu profil subţire şi elegant. Dispozitivele sunt echipate cu 3GB memorie RAM şi oferă conectivitate 4G Dual Mode, în standardele FDD şi TDD. Cele două smartphone-uri sunt prevăzute cu camere principale de 13MP, optimizate pentru a asigura imagini luminoase chiar si în condiţii de iluminare scăzută.

Allview X3 Soul Style

Livrat într-o carcasă metalică de tip unibody, X3 Soul Style dispune de senzor biometric la partea din spate. În plus, ambele telefoane pun la dispoziţie un Spaţiu Privat în care utilizatorii îşi pot păstra departe de priviri curioase contactele, mesajele, apelurile, aplicaţiile şi alte fişiere. Accesul în Spatiul Privat va fi permis doar după autentificare prin parolă sau amprentă.

Allview X3 Soul Style şi X3 Soul Lite sunt livrate cu versiunea Android 6.0 Marshmallow. premieră pentru produsele Allview, smartphone-urile X3 Soul Style şi X3 Soul Lite achiziţionate cu precomandă vor beneficia de o perioadă de 60 de zile drept de retur. 

Allview X3 Soul Lite

Pentru a beneficia de această facilitate, utilizatorii îşi vor înregistra codul IMEI al telefonului în pagina dedicată a site-ului allview.ro/retur60dezile. Perioada de 60 de zile va fi calculată de la data primirii smartphone-ului. Produsul returnat trebuie să fie în perfectă stare de funcţionare şi să nu prezinte urme de utilizare necorespunzătoare.

Smartphone-urile X3 Soul Style şi X3 Soul Lite sunt disponibile pe bază de precomandă începând de astăzi, la preţul de 1199 Lei şi respectiv 899 Lei.

Allview lansează Wi901N şi Wi1001N, două tablete cu Windows 10

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult