Apple a lansat un clip de 5 ore filmat dintr-o bucată cu iPhone 11 Pro. La finalul filmării, telefonul încă mai avea baterie VIDEO

10.03.2020
Apple a lansat un clip de 5 ore filmat dintr-o bucată cu iPhone 11 Pro. La finalul filmării, telefonul încă mai avea baterie VIDEO

Seria iPhone 11, în ciuda design-ului învechit, a fost lăudată aproape unanim pentru două capabilităţi: autonomia peste medie şi calitatea filmărilor realizate cu cele trei telefoane, care folosesc camere noi, ajutate de procesorul Apple A13 Bionic, unul dintre cele mai puternice de pe piaţă. Într-un nou clip de promovare, la doar câteva zile după ce Lady Gaga a lansat clipul „Stupid Love” filmat cu iPhone 11 Pro, Apple lansează un clip de peste 5 ore filmat tot cu un iPhone 11 Pro, realizat dintr-o bucată, fără întreruperi şi fără alimentare suplimentară.

Clipul este integrat în seria „Shot on iPhone 11 Pro” şi se numeşte Hermitage. Numele aparţine muzeului Hermitage din St. Petersburg, Rusia, care este subiectul acestui clip, toate cele 45 de galerii cu peste 588 de exponate fiind filmate în mare detaliu folosind un iPhone 11 Pro, care pare să fie amplasat pe un dispozitiv de stabilizare. Poţi vedea aproape toate operele de artă din muzeu, cât şi diverse reprezentaţii live ale unor instrumentişti şi dansatori de balet.

Întregul scop al acestui clip este să demonstreze faptul că iPhone-ul poate filma 5 ore, 19 minute şi 28 secunde de material 4K la 30 de cadre pe secundă. La finalul filmării, bateria telefonului mai avea încă 19% din capacitate. În tot acest timp, telefonul a fost folosit cu ecranul pornit şi a filmat în continuu, fără să se întrerupă şi fără să se supraîncălzească, cum am întâlnit în cazul altor telefoane de top.

Regizorul acestui clip este Axinya Gog şi există şi un soi de trailer de un minut şi jumătate care prezintă momentele principale din filmul final. Puteţi urmări clipul complet mai sus, iar mai jos am ataşat versiunea mai scurtă a clipului.

Este curios însă faptul că Apple a ales să editeze şi să publice clipul final în rezoluţie Full HD, deşi materialul a fost filmat în 4K original. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul videoclipurilor artistelor Selena Gomez şi Lady Gaga, care au lansat clipuri filmate cu iPhone 11 Pro în trecut.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video