Apple lansează iOS 17.1 cu îmbunătățiri pentru AirDrop, StandBy și Apple Music

26.10.2023
Apple lansează iOS 17.1 cu îmbunătățiri pentru AirDrop, StandBy și Apple Music

Apple a lansat actualizarea iOS 17.1, aducând o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri pentru utilizatorii de iPhone. Printre noile actualizări se numără posibilitatea transferului de fișiere mari prin AirDrop atunci când dispozitivele sunt în afara razei Wi-Fi, îmbunătățirea funcției StandBy și adăugarea de opțiuni noi în Apple Music.

Utilizatorii pot să își transfere acum fișierele prin AirDrop chiar și atunci când se deplasează în afara razei de acțiune Wi-Fi, grație suportului pentru transfer prin conexiunea la Internet. În plus, funcția StandBy a fost optimizată, oferindu-le utilizatorilor mai mult control asupra momentului în care ecranul se stinge pe modelele iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max.

Aplicația Apple Music oferă acum opțiuni pentru marcarea melodiilor, albumelor și listelor de redare preferate, permițând filtrarea acestora în bibliotecă. De asemenea, utilizatorii se vor bucura de o colecție nouă de coperți pentru albume, care-și schimbă culorile pentru a reflecta muzica din playlist. În plus, iOS 17.1 va sugera melodii la partea de jos a fiecărui playlist, facilitând descoperirea de noi piese.

Ce mai oferă iOS 17.1

În ceea ce privește rezolvarea problemelor tehnice, actualizarea aduce îmbunățiri pentru probleme legate de afișarea numelor apelanților, responsivitatea tastaturilor și persistența afișării imaginilor. Suportul pentru cheia Home a fost adăugat pentru încuietorile Matter, iar utilizatorii pot alege acum un album specific pentru funcția Photo Shuffle de pe ecranul de blocare.

Actualizarea este disponibilă pentru modelele iPhone începând cu iPhone Xs și versiunile ulterioare, inclusiv seria iPhone 11. Alături de iOS 17.1, Apple a lansat și actualizări pentru iPadOS 17.1 și watchOS 10.1 pentru toate dispozitivele suportate. Utilizatorii pot verifica și instala noua actualizare accesând secțiunea Setări > General > Actualizare software pe dispozitivele lor.

Fanii Apple ar putea avea o surpriză plăcută anul viitor. Conform unor rapoarte, gigantul tehnologic ar putea trece la o abordare unică în ceea ce privește procesoarele pentru gama iPhone 16.

Conform unor surse, atât modelele iPhone 16 de bază, cât și cele Pro, vor fi echipate cu același procesor: A18 Pro.

Sursă: IndiaToday

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult