Apple pregăteşte un iPhone X într-o culoare nouă

16.04.2018
Apple pregăteşte un iPhone X într-o culoare nouă

Scurgerile de informaţii din cadrul Apple sunt un subiect foarte sensibil pentru companie, însă există şi alte tipuri de leak-uri care nu pot fi controlate atât de bine. De exemplu, listările în bazele de date ale diverselor comisii care trebuie să testeze şi să aprobe dispozitivele sunt aproape imposibil de oprit, iar o nouă variantă de iPhone X a ajuns pe bancul de probe FCC. Este vorba despre o nouă culoare a telefonului, similară cu o opţiune disponibilă deja pe iPhone 8 şi 8 Plus.

Atunci când a fost dezvăluit, iPhone 8 a fost prezentat în special în varianta sa aurie, care este o combinaţie a vechilor culori Gold şi Rose Gold. iPhone X în schimb vine doar în versiunile Space Grey şi Silver, omiterea unei versiuni aurii fiind cel puţin ciudată. Acum că seria iPhone 8 a primit o nouă culoare sub forma ediţiei (PRODUCT)RED se pare că planurile companiei includ şi lansarea unei noi versiuni de iPhone X.

Noul iPhone X ar putea fi livrat cu un spate similar cu cel de pe iPhone 8, însă cu o ramă lucioasă din oţel, spre diferenţă de cea mată din aluminiu. Partea din faţă a telefonului nu primeşte însă nicio modificare. Rama subţire din jurul ecranului şi „bretonul” rămân în continuare de culoare neagră, ceva ce este valabil şi la iPhone X Silver. Modelul iPhone 8 auriu are ramă albă în jurul display-ului.

Momentan nu ştim când doreşte Apple să lanseze această variantă a telefonului, însă este foarte posibil ca lansarea să aibă loc foarte curând. Motivul este în primul rând faptul că iPhone X este deja trecut de jumătatea „vieţii” sale ca produs de top, în toamnă acesta urmând să fie înlocuit cu un model mai puternic. Cu siguranţă, cei care nu au cumpărat un iPhone X până acum vor putea fi atraşi de o nouă culoare, însă cei care aşteaptă până la vară, de exemplu, ar putea fi descurajaţi de achiziţie, având în vedere cât de aproape este lansarea următorului model.

Pentru noul iPhone X auriu, Apple va modifica şi numărul modelului, adăugând A1903 la lista de modele, lângă A1865, A1901 şi A1902. Cel mai probabil, noul model va fi listat la acelaşi preţ de 999 dolari.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult