Apple a anunțat noul iOS 17.2! Care este funcția așteptată de toți utilizatorii

29.11.2023
Apple a anunțat noul iOS 17.2! Care este funcția așteptată de toți utilizatorii

Apple se pregătește să lanseze actualizarea iOS 17.2, care promite să aducă o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi, inclusiv posibilitatea mult așteptată de a personaliza sunetele de notificare. Această funcție, absentă până acum de pe iPhone-uri, este considerată de mulți utilizatori ca fiind esențială pentru personalizarea experienței utilizatorilor.

Actualizarea iOS 17.2 este așteptată să aducă, printre altele, aplicația Journal, playlist-uri mixte în Apple Music, avertismente pentru contactele blocate pe FaceTime, reacții cu stickere în aplicația Messages, suport pentru înregistrare video, istoricul în Apple Music și altele. În prezent, pentru utilizatorii care testează versiunea beta, este disponibilă a patra versiune beta a iOS 17.2, iar funcția cea mai discutată este opțiunea de a schimba sunetul de notificare implicit și tipul de vibrație.

Versiunea beta 4 a iOS 17.2 le oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza sunetele de alertă implicite. În setările „Sunete și Vibrații”, o nouă setare „Alerte implicite” permite utilizatorilor să selecteze sunetul pentru toate notificările primite, cu excepția textelor, alertelor de mail și alertelor calendarului, pentru care deja existau opțiuni de personalizare.

Apple le va permite utilizatorilor să modifice și modul vibrațiilor

De asemenea, există și opțiunea de a modifica feedback-ul vibrațiilor. Când iOS 17 a fost lansat la începutul acestui an, Apple a modificat alerta de vibrație, iar acum utilizatorii pot reveni la original sau o pot personaliza. Aceasta reprezintă o actualizare semnificativă, deoarece Apple nu oferise anterior un mijloc de a modifica sunetele de notificare și feedback-ul de vibrație.

Pe lângă personalizarea sunetelor și a feedback-ului vibrației, actualizarea iOS 17.2 va aduce și noua aplicație Journal, care va fi probabil punctul culminant al iOS 17.2. Aplicația Journal, descrisă ca „un mod complet nou de a aprecia momentele vieții și de a păstra amintirile”, va debuta odată cu actualizarea iOS 17.2. Până acum, Apple a dezvăluit că, la momentul lansării, noua aplicație Journal va fi disponibilă doar pe iPhone-uri, fără informații despre extinderea disponibilității pe iPad-uri și Mac-uri sau compatibilitatea cu Apple Watch.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Vlad Ionescu
Vlad Ionescu
Pasionat de tehnologie, gaming și muzică, Vlad și-a urmat pasiunea și a devenit redactor de știri și analist Esports. A scris pentru publicații precum ProSport, Revpanda și Superpont, iar în prezent este redactor Go4IT. citește mai mult