Archos lansează noi modele smartphone şi tablete cu preţuri accesibile

Archos lansează noi modele smartphone şi tablete cu preţuri accesibile

Dorind să evite aglomeraţia de la MWC, Archos tocmai a dezvăluit 3 noi modele de smartphone şi o tabletă cu Android, recomandate cu un bun raport preţ/performanţă.

Cu preţ de 249 dolari, modelul Archos 80 Helium 4G este o tabletă cu ecran de 8 inch, propulsată de un CPU quad-core la 1.2GHz (Cortex-A7) şi 1GB memorie RAM. Avem la dispoziţie 8GB memorie internă şi sistemul de operare Android 4.3, cu acces la magazinul de aplicaţii Google Play. După cum indică şi numele ales, tableta oferă suport pentru acces la internet prin conexiuni 4G LTE.

Archos 80 Helium 4G

Cu preţ de 199 dolari, Archos 50c Oxygen este un smartphone cu ecran de 5 inch şi sistem Android 4.2, motorizat de un chipset MediaTek cu CPU octo-core la 1.7GHz. Modelul dispune de 8GB memorie internă, cameră foto cu rezoluţie 8MP şi ecran 720p.

Archos 50c Oxygen

La acelaşi preţ de 199 dolari putem avea şi modelul Archos 64 Xenon, un phablet cu ecran de 6.4 inch şi rezoluţie 720p. Avem parte de acelaşi sistem Android 4.2, dar motorizat de un chipset MediaTek ceva mai slab, cu CPU quad-core la 1.3GHz. Modelul dispune de 4GB spaţiu de stocare şi slot microSD pentru expansiune.

Cel mai ieftin dintre  noile adiţii, modelul Archos 40b Titanium cu preţ 119 dolari este un smartphone cu ecran WVGA de 4 inch. Modelul dispune de cameră  foto cu rezoluţie 5MP, 512 MB memorie RAM, 4GB spaţiu de stocare intern şi rulează versiunea Android 4.2. 

Archos 40b Titanium

Aceasta nu este întreaga afertă de produse Archos pentru anul 2014, alte modele smartphone 3G şi 4G, respectiv tablete Android cu suport 3G si ecran HD urmând să fie prezente săptămâna viitoare la expoziţia MWC 2014.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult