Așa ar putea ar putea arăta oferta completă de telefoane iPhone 12, după lansare

25.08.2020
Așa ar putea ar putea arăta oferta completă de telefoane iPhone 12, după lansare

Spre deosebire de anii anteriori, cele mai interesante modele din familia iPhone 12 nu sosesc în luna septembrie, Apple întinzând campania de lansare până în luna octombrie.

Potrivit zvonurilor de până acum, Apple va anunța patru noi iPhone-uri în luna octombrie, simultan scoțând din producție unele dintre modelele mai vechi. Potrivit informațiilor obținute pe canale neoficiale, lista de telefoane iPhone cu prețuri accesibile va include modelele iPhone SE, iPhone XR și iPhone 11. Totuși, părerile sunt împărțite cu privire la modelul iPhone XR, surse alternative informând că și acesta va fi scos din fabricație, odată cu modelele iPhone 11 Pro și Pro Max.

Lansare cu patru „arome” iPhone 12 și ofertă interesantă la gama de buget

Lansat cu prețul de 699 dolari, iPhone 11 ar urma să fie înlocuit cu modelul iPhone 12, oferit cu prețuri începând de la 649 dolari. Între timp, prețul modelului anterior scade la 549 dolari după lansarea noilor telefoane.

lansare iphone 12

Cât despre planul pentru anul curent, acesta include nu mai puțin de patru modele iPhone cu 5G, iPhone 12 cu ecran de 5.4 inch, iPhone 12 Max cu ecran de 6.1 inch, iPhone 12 Pro cu ecran tot de 6.1 inch și modelul de top iPhone 12 Pro Max cu ecran de 6.7 inch. Cel din urmă ar putea avea un preț de până la 1399 dolari.

Pentru cumpărătorii care nu vor neapărat să se alăture modei 5G, prețul de intrare pentru modelul iPhone 12 Pro cu 4G ar putea fi de 800 dolari. Vestea proastă este că Apple va forța cât mai mult cumpărarea versiunii 5G, fixând data de lansare tocmai în luna februarie 2021.

Iar dacă bugetul este principala grijă, atunci suma de 399 dolari cerută pentru modelul iPhone SE ar putea fi factor determinant în decizia de cumpărare.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult