Asiaticii de la Blackview pregătesc BV9500 PRO, un smartphone aproape indestructibil, cu acumulator de 10000 mAh

08.06.2018
Asiaticii de la Blackview pregătesc BV9500 PRO, un smartphone aproape indestructibil,  cu acumulator de 10000 mAh

Finanţat în cadrul unui proiect indiegogo, BV9500 PRO este o mică bestie în ce priveşte anduranţa bateriei şi rezistenţa la condiţii dificile de utilizare.

BV9500 PRO este livrat într-o carcasă cu certificare IP68, protejată împotriva pătrunderii de apă şi praf. Designul prevede amortizoare de cauciuc pentru rezistenţă la căzături şi un şasiu din aliaj de aluminiu formulat după o reţetă preluată din industria aeronautică. La rândul său, ecranul este protejat cu un scut care poate prelua majoritatea loviturilor accidentale.

Punând accent şi pe latura practică, producătorul Blackview a prevăzut cu BV9500 PRO cu o antenă externă detaşabilă, lucru nemaiîntâlnit la un smartphone modern. Dotarea ar trebui să îmbunătăţească acoperirea în zonele izolate, unde telefoane mobile obişnuite nu ar avea semnal suficient de  la reţeaua de telefonie mobilă.

Configuraţia optimizată pentru folosirea eficientă a bateriei este realizată în jurul chipsetului MediaTek MT6763T, echipat cu procesor octa-core la 2.5GHz şi suport pentru reţele 4G pe două cartele SIM. Nu chiar dezamăgitor la partea de performanţă, BV9500 PRO dispune de 4GB memorie RAM şi 64GB spaţiu de stocare expandabil.

Producătorul Blackview oferă noul smartphone împreună cu versiunea Android 8.1, însă piesa de rezistenţă este ecranul IPS de 5.7”, cu rezoluţie 2160×1080 pixeli, alături de sistemul dual-camera cu cu senzor de 16MP. Surprinzător pentru un smartphone care nu este încadrat la gama premium, Blackview BV9500 PRO dispune şi de funcţie pentru încărcarea wireless a acumulatorului. Totuşi, adaptorul pentru alimentare wireless va trebui achiziţionat separat.

Cumpărătorii care aleg să comande noul Blackview BV9500 PRO încă din perioada iniţială de finanţare pot obţine o reducere de 20% din preţul final de achiziţie, care însă nu este menţionat în pagina proiectului indiegogo.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult